Privé-les

Wilt u uw Duitse lessen specifiek op maat, passend bij uw wensen, eventuele voorkennis of niveau? Dan adviseren we een privé training. Afhankelijk van wat u nodig heeft, maken we een opleidingsplan om bijvoorbeeld beter te leren lezen, spreken en/of schrijven. Mocht het nodig zijn om dieper op de Duitse cultuur in te gaan om zo uw rendement als professional te vergroten, wordt er uitgebreid aandacht besteed aan bijvoorbeeld omgangsvormen, handelswijzen en cultuurverschillen. De duur van de training of het aantal lessen is volledig afhankelijk van wat u zelf wilt bereiken. Tijden en locatie worden in onderling overleg met elkaar afgestemd.

Incompany

Bent u op zoek naar Duitse les voor één of meer van uw medewerkers? Ook dan bent u bij Hebas aan het juiste adres. Vooraf wordt geïnventariseerd waar uw medewerkers staan en waar ze naar toe willen. Deze inventarisatie vormt de basis van de trainingen waar spreek-, lees- en luistervaardigheid met elkaar worden geoefend. Interactie tijdens deze trainingen is erg belangrijk! Het geleerde kan direct worden toegepast in de dagelijkse praktijk.

Bijles

Kinderen die moeite hebben met het Duits op school kunnen bijles krijgen bij Hebas. Vaak is net even een andere aanpak doorslaggevend voor het succes op school. Ook hierbij geldt ook weer een individuele, specifieke aanpak die aansluit bij het niveau van de leerling en het programma van de school (vmbo, mbo, havo of vwo). De bijlessen kunnen aan huis of op lokatie van Hebas worden gevolgd.